fredag 10 aug 2018 - Ansager
Yogaspiren: Aktive bedste-/oldeforældre
- Gangbesværede ældre med stok og rollator vil blive en sjældenhed i bybilledet ;-)

De gæster som kommer i Yogaspiren har ofte hørt mig, med et glimt i øjet, sige at i Ansager og omegn, vil der i fremtiden ikke længere forekomme gangbesværede ældre med stok og rollator grundet alle de sunde stræk, vi sammen laver i Yogaspiren. I stedet vil der være bedste- og oldeforældre med et aktivt liv i bybilledet.

Samtidig hører I mig også sige, at jeg aldrig vil sælge Yogaen som et Quick Fix eller løsningen på alt - men som et godt håndgribeligt redskab, til at træffe gode valg i livet.

Lige nu, er at der hvert uge 126 mennesker til Yoga hos mig. Alle sammen nogen som har valgt, aktivt at gøre noget godt for dem selv. Det er da fantastisk - og lige til at sprudle af!

Og der er også plads til dig. Så om du er kvinde eller mand, ung eller ældre, smidig eller stiv-som-et-bræt, frisk eller træt, glad eller trist, stærk eller slap - så er der stadig plads på Yogaspirens formiddagshold som virkelig er for alle.

  • Tirsdag kl. 9.30 - 11.00 - laver vi Yin Yoga
  • Onsdag kl. 9.30 - 11.00 - laver vi klassisk blid Yoga.

Så er du nysgerrig på Yogaen - måske trænger lidt til, blidt at bevæge kroppen og få gang i alle dens gode funktioner - eller måske bare trænger til at komme lidt ud - give dig selv en pause - så er du meget velkommen til Yoga hos mig.

Hvis du vil vide mere - kan du læse lidt om de forskellige hold på Yogaspirens facebookside af samme navn: Yogaspiren. Eller kig på Yogaspirens hjemmeside: Yogaspiren.dk.
Eller skriv eller ring til mig på 23 70 03 24.

Det ville glæde mig så meget til at byde dig indenfor i Yogaspiren.

Vi ses - Bettina

vist 752 gange