tirsdag 3 jul 2018 - Ansager
Fodboldskole indledt med maner
Fodboldskolen i Ansager 2018
Fodboldskolen i Ansager 2018 Foto: Lars Guldager Dyhr
Hele 71 børn er tilmeldt DGI Fodboldskole i Ansager i år, og de fik en fornem start på ugen i bragende solskin og med besøg af to EfB-spillere.

De har ventet utålmodigt i mange uger efterhånden, og det var tydeligt, at børnene havde de store smil på læberne, da de endelig kunne give den gas til årets fodboldskole. Det tog således ikke mange minutter at iføre sig årets flotte spillesæt, og derefter blev der trænet og grinet på banerne i fremragende solskinsvejr.

DGI Fodboldskole er efterhånden en meget velbesøgt, årlig tradition, og i år har trænerne hele 71 børn at holde styr på. Det kan godt give lidt kø til den gode mad til middagstid, men også det klares med vanlige smil og godt humør – og så hjælper det også, at der er mulighed for at købe lidt snolder hos Birgitte.

Dagens højdepunkt var dog besøget af de to EfB-spillere Lasse Mikkelsen og Mark Brink, som måtte svare på et væld af spørgsmål. Hvor højt kan du skyde? Hvad tjener du? Spiller I Fortnite?. Hvad synes I om Danmarks indsats til VM? Der var meget at svare på, men der var stadig overskud til at forsyne hele banden med autografer.

DGI Fodboldskole varer hele ugen, hvor cafeteriaet er åben på Ansager Stadion, og der er derfor god grund til at opleve fodboldbanerne fyldt med liv og glæde, inden der fredag eftermiddag sluttes af med store vandkamp.

Fodboldudvalget

vist 1031 gange