torsdag 28 jun 2018 - Ansager
Debat: Fantastisk nyhed at Tippen får liv igen
Læserbrev af Jeanett Hye, Krogager

Hvor er det en fantastisk nyhed, at Tippen nu ikke længere skal stå ensom og ubrugt hen. Det er en god og spændende nyhed, at Kvie Sø Efterskole nu skal husere i de smukke røde bygninger. Det glæder mig, at stedet nu igen skal emme af liv og børn.

I den forbindelse vil jeg gerne udtrykke min tak til de mennesker, som tidligere havde Tippen som arbejdsplads. De mennesker, som trofast mødte op hver eneste dag og gjorde deres bedste i en svær og fuldstændig absurd situation.

En situation hvor medarbejdere, op til 14 dage før stedet blev varslet lukket, fik at vide at en løsning var på trapperne, som ikke inkluderede en lukning. Medarbejdere som blev råbt af, ignoreret og glemt. Medarbejdere som gjorde deres allerbedste for de børn, som de holdt så meget af.

Dem vil jeg gerne takke.

Jeg er sikker på, at Tiphedevej 17 vil være en succesfuld og fantastisk efterskole, som vi alle kan være stolte af. Lige så stolte som vi var af Tippen, før nogle vigtige mennesker pludselig bestemte, at den var helt forkert og skulle lukke hurtigst muligt.

Jeanett Hye, Krogager

vist 1623 gange