torsdag 14 jun 2018 - Ansager
Det ville glæde mig at byde dig indenfor hos mig
Jeg hedder Bettina og Yogaspiren er mit sted - et lille yogahus på landet mellem Ansager og Grindsted

Jeg er, blandt mange ting, yogalærer og har, med meget hjælp fra min mand, skabt Yogaspiren - helt simpelt sagt - fordi jeg gerne vil dele yogaen med dig.

Jeg mærker tydeligt den mærbare påvirkning yogaen har på min krop, mit sind og min måde at møde verdenen på, og jeg glædes over det hvert eneste dag. Jeg sender ofte varme tanker afsted til min aller-første og bedste yogalærer Aase. Hun introducerede Yogaen for mig - for mange år tilbage, i skolens billedkunstlokale og siden da, har yogaen været mit redskab til velvære.

Jeg ønsker at formidle yogaen videre med en rolig, tryg og uhøjtidlig tilgang med en umiddelbar glæde og begejstring. Jeg ønsker at yogaen også for dig skal blive et lettilgængeligt og håndgribeligt redskab til at skabe balance i dit liv.

Jeg glæder mig derfor over at kunne tilbyde endnu mere Yoga. Nu ikke kun om aftenen, men også om formiddagen. Jeg tilbyder tre forskellige former for yoga.

Der tilbydes om formiddagen:

  • Yin Yoga - tirsdage kl. 9.30 - 11.00. Med start d. 14/8
  • Klassisk blid yoga - onsdage kl. 9.30 - 11.00. Med start d. 15/8
  • Genopbyggende yoga - torsdage kl. 9.30 - 11.00. Med start d. 9/8

Alle forløbene er allerede slået op på Yogaspirens Facebookside og du kan også læse en smule om de forskellige yogaformer på min hjemmeside: yogaspiren.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved eventuelle spørgsmål – enten pr. mail@yogaspiren.dk eller tlf. nr. 23700324.

Det ville glæde mig at tage imod dig.

Venlige hilsner Bettina

vist 1383 gange