mandag 30 apr 2018 - Ansager
Skovlund-Ansager Golfmatch 2018
Du/I inviteres hermed til Skovlund-Ansager Golfmatch 2018 lørdag den 26. maj kl. 7.45 i Skærbæk Mølle Golfklub

Matchen er opdelt i en A og B række og afvikles med gunstart kl. 08.30. For ikke medlemmer af Skærbæk Mølle Golfklub betales almindelig green-fee.

Tilmelding senest onsdag den 16. maj pr. mail eller telefon til:
Astrid og Frank Sørensen, mobil: 20467008, email: astrid.o.sorensen@gmail.com
Birthe og Finn Grundahl, mobil: 29737529, email: vibevej31@gmail.com

Husk ved tilmelding at oplyse jeres medlemsnummer, f.eks. 154-1890

Er der nogen der har lyst til at sponsere til præmier, siger vi mange tak. Giv os blot besked herom senest den 16. maj. På forhånd tak.

Gå ikke glip af denne tilbagevendende tradition, hvor vi kan mødes med andre golfspillere fra vores lokalområde til en match i en hyggelig og uformel atmosfære.

Prisen for at deltage er 100 kr. som betales på dagen og dækker præmier samt en burger efter matchen i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Forplejning under matchen står man selv for. Der er 3 valgmuligheder af burger som også oplyses ved tilmelding: Husets burger, pulled pork eller pulled chicken.

Kender du/I andre med adresse i postnummer 6823, som ikke er medlem af Gyttegård Golfklub eller Skærbæk Mølle Golfklub, bedes du/I kontakte os, da de også er velkomne til at deltage.

Hører du/I at der er nogle der ikke har modtaget denne mail, og som ønsker at deltage, så få dem til at kontakte os, så de også kan blive informeret.

Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig golfdag med forhåbentlig dejlig vejr.

Med golfhilsen og vel mødt, Astrid og Frank / Birthe og Finn

vist 389 gange