søndag 29 apr 2018 - Ansager
Maj Touren 2018 i Ansager
Maj Touren 2018 har første tur tirsdag den 1. maj kl. 19.00 fra værestedet på Torvet
Maj Touren 2018 har første tur tirsdag den 1. maj kl. 19.00 fra værestedet på Torvet
Første tur er tirsdag den 1. maj kl. 19.00 og der cykles hver tirsdag og torsdag måneden ud

Foråret har holdt sit indtog, i år med noget bedre vejr end sidste år. Maj måned er lige om hjørnet, og vi i udvalget er klar til endnu en sæson, hvor vi igen i år cykler til fordel for FDF’erne i Ansager.

Vi har igen i år mødt stor opbakning hos de lokale erhvervsdrivende, som har sponsoreret fine præmier til os. Plakater med sponsorerne vil blive hængt op ved Aktivitetshuset og i vinduet hos Genbrug, hvor de sponsorerede gaver vil blive udstillet. Da det har vist sig at være en rigtig god ide med gavekort på cyklerne, fortsætter vi traditionen.

Andelskassen har i år valgt ikke at sponsorer en cykel til os, men det lykkedes os at få Den Jyske Sparekasse i Grindsted på banen, og det er vi rigtig glade for. Så vi har igen i år 2 cykler på højkant. Den anden er sponsoreret af: Ansager Byg, Ansager VVS, Ansager El, Ansager Malerforretning og Ansager Musik Hotel. For at vinde skal man være til stede den sidste aften, hvor vi trækker lod.

Starten går tirsdag den 1. maj - kl. 19.00 ved Aktivitetshuset, og vi cykler hver tirsdag og torsdag i maj måned, undtagen Kr. Himmelfartsdag.

Torsdag den 17. maj bliver turen lagt ud til FDF hytten, hvor der er tændt op i grillen. Vores sidste cykeltur bliver tirsdag den 29 maj, da vi jo har byfesten der starter torsdag den 31.maj.

Så få nu ”væltepeteren” støvet af og gjort klar, vi glæder os til at sende jer ud på turene i og omkring vores skønne natur.

Hilsen Maj Tour udvalget

vist 705 gange