onsdag 18 apr 2018 - Varde
Dansens Dag fejres på Varde Torv
Dance Company Twenty er med ved Dansens Dag den 26. april på Varde Torv
Dance Company Twenty er med ved Dansens Dag den 26. april på Varde Torv Foto: PR
Torsdag den 26. april fejres den international dansedag med arrangementer på Torvet fra kl. 16.30

Arrangementet åbnes Kl. 16.30 ved Caroline Sander, som er klar til at lave en frisk funkserie med alle de børn i alderen 6-9, der har lyst til at være med. Herefter følger et varieret og spændende program af forskellige danse på tværs af kulturer, aldre og helbred...

For at give et billede af bredden i programmet kan vi nævne, at Lene Kristiansen og hendes dansere i år inviterer til Dans med Parkinson, Multietnisk Forening viser kurdisk dans og Hot Stuff Dance Studie vil ikke afsløre, hvad de kommer med, der må vi lade os overraske.

Kom og Dans, linedancerne, Hit Fit Dance, Dance Company Twenty og folkedanserne fra Varde er som altid på pletten og klar til at vise, hvad de kan og lære fra sig, hvis man skulle have lyst til at være med.

Kl. 18.50 byder Varde bibliotek ind med den professionelle danseforestilling Body Parts, som er en humoristisk gyser for børn og deres familier. Dansen handler om to søskende, der ikke kan sove. Søvnen vil ikke komme og legen vil ikke stoppe og de to må finde balancen mellem fantasi og virkelighed.

Det hele foregår kl. 16.30 til 21.00 i forbindelse med LateNight med Western tema og gratis hvedeknopper.

Arrangementer er planlagt af Varde Bibliotek, DGI Sydvest Dans & Musik og Kultur og Fritid i samarbejde med Varde Handel.

Karsten Madsen

vist 493 gange