fredag 6 apr 2018 - Ansager
AIF: Formandens beretning
Birgitte Jakobsen fortsætter som formand og beretter om et turbulent år i Ansager idrætsforening

Velkommen til generalforsamling i AIF

Det er min første beretning som formand for idrætsforeningen, og jeg glæder mig over at se så mange på dagen. Jeg vil ikke lægge skjul på, at det har været et turbulent år, hvor vi undervejs langtfra har været enige, og det har da også været en anderledes opgave i forhold til, hvad jeg havde forestillet mig på både godt og ondt.

Vi kan glæde os over en idrætsforening med mange aktive, hvor de frivillige gør et kæmpestort stykke arbejde, og hvor vi sørger for, at børn og unge har gode tilbud, og hvor vi har noget at samles om. Det skal vi holde fast i, også selvom vi undervejs kan være uenige om kursen. Det har været tilfældet i løbet af det seneste år, og det har ikke været lige sjovt undervejs, men vi arbejder videre, og jeg tror, at vi alle sammen skal bruge vores kræfter på at kigge konstruktivt fremad.

Vi skal derfor holde fast i den ånd, som hele foreningen er baseret på, hvor vi i fællesskab kan klare mange ting, og så skal vi være enige om, at vi godt kan være uenige, men at vi tager vejen med dialog og positiv debat. Vi skal alle sammen møde hinanden i Brugsen i morgen, og vi har alle sammen et ansvar for, at tingene kører på en måde, hvor der er plads til meninger, og hvor vi behandler hinanden med respekt.

Det tror jeg også på, at vi alle sammen er indstillede på, for i sidste ende brænder vi alle sammen for både vores by og sport – det er det, vi skal fokusere på!

Når jeg kigger tilbage på året, så har der også været mange positive ting at tage fat på. Vi fik et rekordstort overskud på Mariefestival på 141.000 kroner, og det viser, at vi kan meget, når vi trækker i samme retning. Vi har nogle dygtige underudvalg, som gør det rigtigt godt, og vi har netop haft en flot gymnastikopvisning heroppe i hallen – stort tillykke med en god sæson til jer, hvor der som altid har været mange hold på gulvet i løbet af de kolde måneder.

Badminton holder fast i de gode tilbud og har en solid opbakning, og fodboldafdelingen har leveret et flot regnskab i en sæson, hvor de både har fået ny varmekilde og måltavle på stadion, så det er flot for begge afdelinger. Der er lidt blandede resultater sportsligt, men der bliver arbejdet godt med tingene, og det er langt det vigtigste, for vi skal altid have plads til bredden.

Jeg vil gerne takke alle underudvalg, og det gælder også det gamle håndboldudvalg, som gik af lidt før tid. De har også udført et stort stykke arbejde, og jeg glæder mig over, at der både er kommet et nyt udvalg på plads samt et nyt elite-udvalg. Jeg tror virkelig på, at de er klar til at løfte opgaven, for de går i hvert fald ikke ned på passion for sporten, og det skal vi fra hovedbestyrelsen være klar til at hjælpe dem med. Nogle ting skal finde et fælles leje, men de har fået lidt tid til at stable det på benene, og der bliver også her arbejdet hårdt.

Derfor vil jeg sige tak for jeres opmærksomhed, og jeg ser frem til et år, hvor vi forener alle de gode kræfter, så vi gavner både by og sport. Det gælder blandt andet med den kommende byfest, hvor vi naturligvis håber på stor opbakning.

Tak.

Vi takker de afgåede udvalgsmedlemmer Karin Nielsen og Gitte Soelberg for det store arbejde, de har lagt i aif.

De to nyvalgte til forretningsudvalget er Conny Nielsen og Lars Dyhr, og vi glæder os til samarbejdet.

Birgitte Jakobsen, formand AIF

vist 1920 gange