mandag 26 mar 2018 - Ansager
1 point gav nødvendig livline i damernes 2. div
Med det uafgjorte resultat mod Odder, er der lagt op til gyser afslutning i Skovbakken næste lørdag

Det var nødvendig for AIF/Ansagers piger, at steppe en tand op, hvis der fortsat skulle være noget at spille om i sidste spillerunde - og det blev der. Specielt i første halvleg, hvor pigerne på et tidspunkt var foran med 12-5 mod et af topholdene Odder. Desværre blev halvlegen afsluttet med et mål til Odder direkte på frikast efter tid til stillingen 14-11. Om det var målet på frikast der satte spor, er svært at definere, men Odder kom meget bedre med, og faktisk så meget, at de hele 3 gange i løbet af anden halvleg formåede af komme foran med 3 mål.

På dagen ville pigerne det anderledes. De får således udlignet til slutresultat 24-24 og her havde de faktisk mulighed for at vinde kampen. Et udspil til en fri højrefløj Kelsi Fairbrother, som på flot vis lopper bolden over Odders målmand, men desværre lige forbi bagerste målhjørne.

Det var helt igennem hele holdets fortjeneste med forsvaret som plus. Når aftalerne blev holdt i forsvaret, stod Marie stort i målet. Der var samtidig lukket ned for tekniske fejl i angrebet, hvor nye aftaler fungerede, og der blev lavet mange mål.

Med det uafgjorte resultat mod Odder er der lagt op til gyser afslutning i Skovbakken næste lørdag den 7. April i Århus. Som udgangspunkt skal der en sejr til og SGI skal samtidig tabe til topholdet TPI.