onsdag 21 mar 2018 - Ansager
Håndbold: Nederlag i topkamp
Herrer serie 1 fra tidligere kamp
Herrer serie 1 fra tidligere kamp Foto: Karsten Madsen
Tirsdag aften var der topkamp i herrernes serie 1 hvor hjemmeholdet SIF/Ansager tog imod Team Haderslev KFUM

Det blev desværre ikke det resultat vi kom efter med et nederlag på 24-28 efter 10-12 ved pausen. Selvom vi føler os klar fra starten af, så kommer vi skidt i gang og kommer forholdsvis hurtigt bagud med 1-5 – bl.a. fordi vi kun har et skud indenfor modstanderens målramme de første 10 minutter – så skal det blive svært og det blev det.

Heldigvis får vi bedre fat derfra, men vi halter stadig konstant 2 til 5 mål bagefter hele tiden. Vi havde ellers forberedt os rigtig godt, men må også bare erkende at vi i dag møder et hold som presser os maksimalt på samtlige parametre, hvilket vi ikke er vant til – og ikke at det skal være nogen undskyldning, så havde udeholdet også ”gravet” et par spillere frem, som vi ikke var forberedte på og som absolut havde en kvalitet på at niveau, vi kun sjældent møder.

Vi forsøgte os med flere forskellige forsvarsformationer, og selvom det på den korte bane flere gange lykkedes os at stække deres velfungerende angreb, så havde udeholdet modtræk hver gang. Set over 60 minutter så spiller vi en væsentlig bedre kamp end vi har gjort de sidste par kampe med rigtig god fight og vilje, men det var ærgerligt nok bare ikke tilstrækkeligt i dag.

Resultatet betyder at vi nu er 1 point bagefter Team Haderslev KFUM i stillingen og da de har Tistrup Hodde CØ-05 Ølgod med nul point i deres sidste kamp, så tør vi næsten ikke hverken håbe på eller har fantasi til at forestille os at de sætter point til der. Dagens spiller blev Mathias Emborg og Kasper Sadova med hver 3 stemmer.