søndag 18 mar 2018 - Ansager
Hjemmesejr til SIF/Ansager mod Haderslev
Søndag eftermiddag havde herre serie 1 fra SIF/Ansager besøg af Team NØS Haderslev

Det blev til en forholdsvis let sejr til hjemmeholdet på 25-18 efter 11-7 ved pausen. Igen tog det lang tid at få gang i angrebsspillet og først efter 20 minutter fandt vi rytmen og det tempo, der skulle til for at lukke deres forsvar op. Derfra så vi os ikke tilbage, og kampen blev aldrig resultatmæssig spændende efter flere 10 måls føringer i anden halvleg.

Vi fik økonomiseret fornuftig med kræfterne set over hele kampen, og det var der også en dybere mening med, da vi allerede på tirsdag skal spille topkamp mod Team Haderslev KFUM i en direkte kamp om førstepladsen i puljen og dermed en plads i oprykningsfinalen mod en førsteplads fra en anden pulje.

De sidste 2 kampe vi har spillet har angrebsspillet i starten af kampene ikke fungeret, men det bliver der ikke plads til på tirsdag. Der skal vi være der 100% fra starten af i begge ender af banen. Der har været lidt for mange dårlige afleveringer og dårlige beslutninger de sidste par kampe, men jeg er overbevist om, at det kan der rettes op på med den rigtige tænding og koncentration.

Topkampen spilles på hjemmebane i Skovlund/Ansager Hallen på tirsdag den 20. marts kl. 20.45, hvor vi håber at så mange som muligt vil komme og støtte os.

Dagens spiller i dag blev Jens Ole Mols.