søndag 25 feb 2018 - Ansager
AIF: Springnat på skolen
Springnat på Ansager skolen for 1-5 klasse
Springnat på Ansager skolen for 1-5 klasse
43 børn og 10 voksne har igen i år haft ”springnat” på Ansager Skole

Fredag den 23. februar kl. 18.30 væltede det ind med børn, soveposer, luftmadrasser, bamser mm. Deltagere er børn fra de 2 hold: Mix-it 1 og 2, henholdsvis 1.kl.-5.kl. Alle glædede sig til årets springaften og nat.

I løbet af aftenen blev der leget, danset, sprunget i trampolin og på air-track. En ”uhyggelig” mørkebane i gymnastiksalen er en af de faste traditioner.

I år havde vi også besøg af Sofie fra Dance Company Twenty i Varde, som i løbet af en lille time lærte os alle HIP-HOP.

I pauserne hyggede vi med frugt, saft, fredagssnolder, boller og kage. Hvis larmen blev for meget, kunne børnene også trække sig tilbage og få læst historier højt eller måske bare lige tage en lille lur i soveposen. Kl. 02.00 gik de sidste til ro og alle var klar til morgenmad kl. 07.30 og efterfølgende morgengymnastik med Julie, Daniel og Julie.

Lederne fra Ansager If’s gymnastikafdeling siger tak for denne gang og mon ikke vi kommer igen til næste år... En stor tak til Ansager Skole og Jesper ”pedel” for godt samarbejde! Også en stor tak til Lone Gjelstrup, som hvert år er vores madmor!

Vores gymnastikopvisning i Skovlund-Ansager Hallen lørdag den 24. marts kl. 14.00 er selvfølgelig også et besøg værd. Vi glæder os til at se dig!

Lene Uldbæk, leder på Mix-it 2

vist 1002 gange