fredag 8 dec 2017 - Ansager
Musikken til juleballet kræver forbedringer

Michael Korsgaard er taget til Ansager Musik Hotel for at lave et kvalitetstjek på musikken, som skal spille til juleballet 1. juledag

Uden at røbe for meget, var han ikke særlig begejstret, for at sige det mildt, så en drastisk beslutning måtte tages. Se videoen og husk lyd!

Årets julebal på Ansager Musik Hotel er tilbage... nu med 2 fede live bands.

Traditionen tro afvikles det juledag, den 25. december kl. 21-02. Fyr den af på dansegulvet, hæng ud i baren, eller vær heldig at møde dine nuværende, eller tidligere skolekammerater, venner, kærester samt andet godtfolk. Vi glæder os til en festlig aften med musik fra hele 2 live bands!

De lokale helte fra ”Nr. 17” og ”Dennis P’s All Stars”, vil stå for underholdningen. ”Nr. 17” består af Jesper Hinsch, flankeret af Michael Jørgensen og Michael Korsgaard, der virkelig glæder sig til at komme og spille en masse velkendte hits fra deres brede repertoire. ”Dennis P’s All Stars” er et band sammensat til lejligheden. Udover Dennis P, som vi kender fra Mariehaven, består bandet af Thomas Moesgaard, der er kendt fra Spar 2 og Jacob Jensen, som til daglig spiller i Gravel Roads og cover bandet Dressed for Roxette.

Julebal 1. juledag - mandag den 25. december kl. 21.00-02.00. Pris pr. person 100,-

Ingen udskænkning til unge under 18 år. Der er mulighed for at betale med mobilepay eller kontant i døren.

Ansager Musik Hotel

vist 557 gange