søndag 19 nov 2017 - Ansager
Svar til lægen, piloten og politiassistenten
Læserbrev af Niels Haahr Larsen, byrådsmedlem fra Venstre

Velkommen på Ansager Info

Hvor dejligt, at I melder Jer på banen med information på denne offentlige side. Den seneste tids debat, desværre ikke alt for køn og desværre i en lukket kreds, men dog ikke uden betydning for udbredelse af budskaber, som kan være afgørende for udfaldet af valget:

Får vi en lokal repræsentant ind eller stemmer vi på en kandidat, der er bosiddende udenfor Ansager området.

Gør Ansager GREAT AGAIN, det er det, jeg har arbejdet for de seneste 4 år, og sammenlagt i 12 år. I perioden 2009 – 2013 stod Ansager området uden en folkevalgt, hvilket efterlod sig 3 lukkede skoler i det gamle Ølgod kommune og bla.også nedlæggelse af vores genbrugsplads.

Jeg er glad for, at jeg stillede op til byrådet igen i 2013 og at 6823 kunne se, at det var nødvendigt at få en lokal mand ind, der ville kæmpe Ansager og lokalområdets sag.

Den tillid der blev vist mig har båret frugt, for uden havde Ansager overbygnings skole været lukket i 2018. At det kan gøres endnu bedre end det jeg har gjort, tror jeg ikke nogen kan være uenig med mig i, og derfor er mine mærkesager, at bevare/sikre vores skole med overbygning langt ud i fremtiden, at sikre valgfrihed, værdighed og medbestemmelse livet igennem samt at sikre vækst og udvikling.

Jeg kan kun være enig i Jeres opfordring til vælgerne om, at TÆNKE sig rigtig godt om. Vi vil alle vores dejlige område så husk at sætte dit kryds den 21. november 2017, i Skovlund Ansager hallen.

Niels Haahr Larsen, ” En simpel bondemand ”

vist 1332 gange