søndag 19 nov 2017 - Ansager
Har vi selv bedt om det?
Når vi på tirsdag går til stemmeurnerne, har det større betydning for 6823 end nogensinde før. Vi skal tænke os rigtig godt om!

Varde Byråd har vedtaget en ny skolestruktur for kommunen, der stiller et næsten umuligt krav til elevtallet på Ansager Skole. Dette betyder, at proceduren for lukning af overbygningen på Ansager skole går i gang i september 2020.

Bølgerne går højt i debatten om skolestrukturen. Det viser, at vi er engagerede. Det lover godt for fremtiden, for det bliver der brug for!

Vi kan og skal ikke nødvendigvis være enige. Men vi skal være bevidste og velinformerede om, hvad vi står overfor. En lukning af overbygningen er en trussel mod den fantastiske udvikling, 6823 er i. Derfor skal vi tænke os rigtig godt om, når vi sætter vores X. Vi skal sætte os ind i, hvad kandidaterne og partierne står for, og ikke mindst hvad de har stået for og præsteret i den forgangne periode.

Er du tilfreds med det, der er sket, og synes du, det er den rigtige retning for 6823? Hvis du mener, at det er tid til forandring, og at der skal endnu mere fokus på opland og lokalsamfund, så er det tid til at gøre noget andet.

Ved sidste valgt stemte 83% af 6823 på partierne bag skoleforliget, VENSTRE, DF og RADIKALE. Så vi har selv bedt om det. Se hvor det har bragt os, og spørg dig selv; Er jeg tilfreds?

Uffe Lysholt Hansen, læge - Kitty Gamkinn, pilot - Brian Falk, politiassistent

vist 2680 gange