søndag 24 feb 2013 - Ansager
Fastelavnsfest på Ansager Skole
Fastelavnsfest på skolen 2013
Fastelavnsfest på skolen 2013 Foto: Britta Buhl
Blev gennemført i fineste stil sidste søndag i vinterferien.

Igen i år var børnene pyntet så fint, ja - og nogle af dragtene var fra meget berømte figurer, som jeg slet ikke kender, hvilket må betyde, at jeg er ved at blive for gammel i forhold til, hvad børnene i dag går op i.

Dog er det bare sjovt at se. Jeg kunne dog kende Holger fra "Find Holger" og heldigvis er der stadig mange prinsesser og krigere i alle afskygninger. Og i år var vi helt på den sikre side, da politiet mødte op med 2 mand, så intet kunne jo gå helt galt.

Underholdning var virkelig så fin. FDF'erne fik rigtig børnene med sig. Ind i mellem var det sangleje, så alle var aktive og ind i mellem sad børnene bare stille og lyttede og så med store øjne på, hvad de dog kunne finde på.

TÆNK de fandt et par lorte - og de smagte på dem. Det var så virkelighedstro, at en lille dreng på første række sagde: "Det er lige før, jeg får ondt i maven"

Ja, der er nok ikke det, man kan ikke kan finde på som FDF'er, men hvor er det bare skønt at se at alle FDF'erne sådan hygger sig med hinanden. Alle går op i underholdningen med liv og sjæl og deres glæde og engagement smitter uvilkårligt af på alle de foransiddende - så her må vi have placeret mange flere til næste år.

På gensyn i 2014

Britta Buhl

vist 474 gange