tirsdag 14 nov 2017 - Skovlund-Ansager
Bidrag nemt med info om park og vej
Du kan anmelde fejl i vejbelysningen direkte til kommunen, som efterser og skifter udbrændte pærer
Du kan anmelde fejl i vejbelysningen direkte til kommunen, som efterser og skifter udbrændte pærer Foto: Karsten Madsen
Når I støder på huller i vejen, træer der vokser ud over fortovet, glatte broer mm, så kan I melde det direkte til kommunen

I behøver ikke vente på det årlige møde mellem Skovlund-Ansager Udviklingsråd og kommunen, hvis I oplever ting i park og på vej, som ikke er ok. Tag et billede med din telefon og send det til dette link: varde.rosyweb.dk

Møde med Varde Kommune og Udviklingsrådet

Torsdag den 2. november havde vi i Skovlund-Ansager Udviklingsråd et møde med Thomas Jaap, Bjarne Fly og Lisbeth Linding fra Teknisk forvaltning i Varde Kommune. Formålet med mødet var at få overblik over status og udfordringer med de kommunale arealer og veje. Hertil havde vi i udviklingsrådet på forhånd bedt jer om input, og vi havde rigtigt mange gode punkter med. Det var et godt møde.

Giv kommunen besked om mangler

En del af jeres henvendelser handlede om huller i vejene og dårlig belægning særligt i Søndergade, Ansager By. Det er man klar over og har en plan for en totalrenovering, når kloakeringsarbejdet er færdigt. Dette skal efter planen begynde til næste år og tager et par år i etaper.

En hel del steder trænger der til at blive beskåret træer, buske m.v. Og her behøver du som sagt ikke vente på Udviklingsrådet. Via ovenstående link kan du gå ind på Rosyweb og udfylde et skema samt uploade et billede af problemet. Du kan samtidigt også se, om problemet allerede er indrapporteret. Se billederne herunder.

Rosyweb-skema: Her udfylder du felterne og uploader gerne et billede.

Rosyweb-kort: Her kan du se de steder, der er indrapporterede. Klik på markeringerne og læs mere, se eksemplet fra Skovlund.

Martha Voss, Skovlund-Ansager Udviklingsråd

Fra samme møde: Kører vi for stærkt i Ansager og Skovlund?

vist 515 gange