mandag 13 nov 2017 - Ansager
Det er åbenbart svært Birgit
Niels Jørgen Nielsen
66 år, bor i Ansager.  2 børn og 5 børnebørn. Niels Jørgen Nielsen er  bankuddannet, forhenværende afdelingsleder og direktør. Stifter af Skovlund og  Ansager Invest.
Niels Jørgen Nielsen 66 år, bor i Ansager. 2 børn og 5 børnebørn. Niels Jørgen Nielsen er bankuddannet, forhenværende afdelingsleder og direktør. Stifter af Skovlund og Ansager Invest. Foto: PR
Læserbrev af Niels Jørgen Nielsen, Lokallisten, Ansager

Du har ret i, at der hersker signalforvirring. Venstre, DF og De Radikale har vedtaget et skoleforslag, som de alle efterfølgende påstår aldrig er meningen skal træde i kraft, om ikke andet så fordi udviklingen vil vende.

Kaj Aage Jensen forlod Lokallisten før den officielle stiftelse af listen, fordi han er socialdemokrat og sammen med sit parti vil arbejde for at ændre Venstres politik på skole- og daginstitutionsområdet.

Vi har aldrig lagt skjul på, at kandidaterne for Lokallisten stiller op sideordnede – med andre ord: De kandidater, der får flest personlige stemmer, bliver først valgt ind. Vi har aldrig haft en spidskandidat – det er der åbenbart ingen, der hører. Hver gang der er panelmøder mv. bliver der udtrykkeligt sagt, at vi skal stille med vores spidskandidat, og det gør vi så – nemlig den, der står til rådighed. Stemmerne afgør således alene, hvem der er LokalListens først valgte kandidat. Det kalder vi demokrati.

Tom Arnt er bosiddende i Varde og er lige så lokal i Varde by, som Niels Haahr er i Ansager. At han iflg. dig ikke blev tilgodeset i Venstre, fordi han ikke ville føre Venstre politik, anser vi som en anerkendelse.

Er de Radikale ikke i valgforbund med S.

Du har fuldstændig ret. Erik Buhl modtager pt. ”kun” kr. 50.000 i honorar som formand for Din Forsyning. Til gengæld modtager Preben Olesen stadig formandshonorar for Varde Forsyning – senest Kr. 274.000 i et selskab, som er fusioneret med Din Forsyning, og da selskaber formentlig først afmeldes til næste år, vil der blive udbetalt ca. kr. 278.000 i et selskab uden ansatte. Mon formanden for Din Forsyning efterfølgende vil ”nøjes” med kr. 50.000 eller 328.000.

Analyse: Forsyningssektoren fordyres af Politiske vennetjenester

Vi har ingen presse eller forvaltningen i ryggen. Det kan være svært at komme til orde samtidig med, at borgmester og udvalgsformand bliver portrætteret med op til flere personlige sider.

Det er utroligt svært at få fyldestgørende svar på spørgsmål fra forvaltningen uden at stille flere. Der er flere områder, som alene kommer ud til offentligheden, når vi stiller spørgsmål.

Du har fuldstændig ret. Det drejer sig ikke om rødt eller blåt. Det drejer sig om vores skoler, ældre, handicappede, Lokalsamfund mv.

Byrådspolitikkere fra venstre er valgt i forskellige lokalsamfund. Skovlund har fået nedlagt deres folkeskole. En erhvervsvirksomhed fik nej til udvidelse, en anden til etablering i Skovlund – begge begrundet i planloven. Alslev, det lokalsamfund med regulær fremgang har fået kr. 2.5 mio til en børnehave på 10 år. Blaabjerg har mistet deres vandforsyning. Næsbjerg – Aarre har fået vindmøller. Billum har mistet deres folkeskole. Nordenskov har sammen med andre ikke fået noget. Alm. Lejeboliger er alle godkendt til Varde. Det er så den lokale forankring!

Det var ikke os, der stemte for skolestrukturforslaget. Det var bl.a Niels Haahr.

”Hvis du stemmer som du altid har gjort, får du det hvad du altid har fået”

vist 1789 gange