fredag 10 nov 2017 - Ansager
Sandheden er ilde hørt.
Læserbrev af Kaj-Aage Jensen & Niels Jørgen Nielsen, Ansager

Når man udtaler, at Ansager Skole mister sin overbygning, bliver man skudt i skoene af Venstre, at så er man skyld i negativ omtale og i værste fald, at så er man også skyld i, hvis den virkelig lukker.

Hvis man imidlertid nærlæser de tal, der er indskrevet i den vedtagne skolestruktur for klassedannelser i overbygningen, så er det et fakta, at Ansager mister sin overbygning.

Hvis Venstre fastholder lukningskriterierne og samtidig påstår, at Ansager Skole ikke mister deres overbygning, så er det eneste, der giver mening i disse to modstridende synpunkter, at det er for at holde os beskæftigede med at kæmpe for Ansager Skole, så vi ikke har kræfter til at fokusere på den nye skole i Varde og alle de deraf afledte problemer.

Her er vores hoved-synspunkt: Det er ikke os, der skaber usikkerhed om Ansager Skoles overbygning, og det er ikke os der skaber usikkerhed om Varde kommunes skolepolitik. Nej usikkerheden er skabt af venstre og deres støtteparti DF. Det er ikke os der ville spare 20 millioner på skole og daginstitutioner. Det er ikke os, der bruger besparelsen som afsæt til en kæmpe investering i Vardes nye skole. Det er ikke os, der kasserer den nyeste skole i Varde. Det er ikke os, der river den nuværende Brorson skole ned. Det er ikke os, der tvangsflytter specialklasseelever.

Men det er os, der kæmper for at synliggøre Venstres politik, der ikke kun er skadelig for os, der bor i kommunen, men direkte ødelæggende for øget tilflytning, og listen kunne blive meget lang.

Vi kæmper for at få det tavse flertal til at sige fra over for Venstre, så de får en størrelse, hvor de ikke kan diktere, hvad der sandt eller falskt.

PS. De nåede aldrig at spare de 20 millioner. Det var nemlig en fiktion, der skulle aflede fra det egentlige mål: En ny skole i Varde til en anlægsudgift på 180 mil. En skole, der på sigt kan rumme alle overbygningselever i hele Varde Kommune.

vist 4568 gange