mandag 6 nov 2017 - Ansager
Det spiller i Ansager
Danseopvisning ved Musik- og Kreativcamp 2016
Danseopvisning ved Musik- og Kreativcamp 2016 Foto: Karsten Madsen
Musik og kreativitet i skole og daginstitution

Varde Kommune har, som mange af jer sikkert ved, bevilget penge over en 4-årig periode til at fremme musik og kreativitet her i Ansager i skole og daginstitution. Det er jo helt fantastisk at være med til at bruge disse penge til at gøre en masse børn og voksne glade.

Pengene bliver brugt både i skole, børnehave og i dagplejen til bl.a. koncerter, indkøb af musikinstrumenter, arrangementer og meget mere.

Her i november nærmere bestemt den 17. og 18. november er der en MUSIK- OG KREATIVCAMP på Ansager Skole for alle børn i både Skovlund og Ansager med overnatning.

Programmet indeholder både musik, dans, drama og billedkunst med professionelle undervisere. Det koster kun 50 kr. at deltage.

Lørdag er der en afslutningskoncert / fremvisning af alt det, som er nået i løbet af campen. Sidste år var denne koncert/fremvisning en stor stor succes. I er alle velkomne på skolen kl. 13.00 lørdag den 18. november.

Hvis ikke I er blevet tilmeldt endnu, så skynd jer endelig at ringe på 79948591 til Ansager Skole og tilmeld jer inden den 10. november.

Lisbet Steen Mortensen, formand for Musik og kreativitet i Ansager Byudvikling.

Læs mere her: Camp med overnatning

vist 986 gange