onsdag 27 sep 2017 - Ansager
Fundet: Lækken er nu lokaliseret
Der er hul på ledningsnettet et sted på Østre Alle, Græsvangen og Gartnerhaven

Ansager Varmeværk taber en hel del vand i ledningsnettet, og beder nu alle fjernvarmeforbrugere på Østre Alle, Græsvangen og Gartnerhaven at kigge efter unormale ting.

- Det kan være en smattet undergrund, fordi den megen vand vil komme op over jordoverfladen. Det kan også være lidt damp, der kommer op af et kloakdæksel et sted, eller nogle fliser eller fortov, der synker lidt i forhold til normalt, da sandet under fliserne vil blive skyllet væk af de mange tusinde liter vand, der fosser ud.

- Hvis bruddet er under et hus, så vil der være meget fugt i huset, hvilket vil kunne ses på vinduerne og generelt mærkes i husets rum. Et brud på vandledningen i nærheden vil også kunne høres i huset.

- Så vil der være meget støj et sted i huset, som om der er åben for en hane. Lyden kan også sagtens komme udefra, lyder det fra varmeværket, der beder borgerne om at ringe hvis man opdager noget, der kan tyde på et brud.

Har du mistanke om noget usædvanligt, så ring til Ansager Varmeværk på tlf. 75 29 77 01 ting hellere én gang for meget end for lidt, for vi skal simpelthen have fundet den her store læk.

Carsten J. Uldbæk, Ansager Varmeværk

27.09.17 - Lækken er nu lokaliseret

vist 803 gange