søndag 10 sep 2017 - Ansager
Naturligvis fandt vejen til Lillaland igen!
Børnehaven Naturligvis i Lilla Land
Børnehaven Naturligvis i Lilla Land Foto: Lia de Sain
Traditionen tro har vi i denne uge været i "Lillaland" med alle børn og voksne fra børnehaven "Naturligvis" i Ansager

Turen fandt sted torsdag d. 7.sept. og vi har bare været heldige med vejret. Fordi det både onsdag og fredag har regnet rigtig meget. Så vejrguderne har været gode ved os, da det var tørvejr hele dagen.

Alle børn var godt forberedte, da vi skulle af sted med rutebussen, fordi vi har kørt emnet "Lillaland" i flere uger i børnehaven. Så børnene havde hørt om lyng, heden, nektar, honningbier, honning m.m.

Det er altid en "lidt-lang-gåtur" til "Lillaland", men børnene klarede det fint. Der var jo også store vandpytter undervejs, så får man lidt ekstra energi! Der ventede børnene nogle hjemmebagte boller da de ankom i "Lillaland", naturligvis med honning på.

I "Lillaland" var lyngen ikke helt så lilla mere, efter alt det vand fra den sidste tid. Men man kunne godt se, at vi var kommet det rigtige sted. Der blev fundet og klippet lyng, som der blev flettet en stor krans med, som skal pynte vores børnehave. Der blev også leget, hoppet og kigget på dyr med en I-Pad tilknyttet en mikroskop.

Selvfølgelig blev der også malet "Lillaland Kunstværker" med vandmaling. Kunstværkerne kom med hjem, så de dygtige kunstner vi har i vores børnehave, kan pynte deres eget hjem med dem.

Børnene fra Græshoppe gruppen havde indøvet et "Lillaland teater stykke", som alle fik lov til at se. Til slut sang vi nogle sange som vi har øvet de sidste par uger, bl. a. Lillaland sangen og Honningbi sangen.

Når man er i naturen i Lillaland, bliver man sulten, så alle madpakkerne blev næsten tømt. Så var børnene også klar igen, til at starte gåturen tilbage. Vi nåede bussen og det var da også fint! Der kom nogle trætte børn hjem i børnehaven, men det gør ikke noget, når man har haft det sjovt hele dagen sammen.

Alt i alt havde vi en fabelagtig dag sammen; tak for den...... alle sammen!

På personalets vegne, Lia de Sain

vist 1114 gange