torsdag 7 sep 2017 - Ansager
Mariefestival: En tak fra AIF
Torvet fyldt af forventningsfulde gæster ved Åbningen af Mariefestival 2017
Torvet fyldt af forventningsfulde gæster ved Åbningen af Mariefestival 2017 Foto: Bent Haahr
Ved samarbejde skaber vi gode oplevelser for os selv og vore gæster her i Ansager

Vi kan se tilbage på endnu en vellykket Mariefestival, hvor byen blev fyldt med liv, glade smil og herlig musik i dage, hvor vi endda også var heldige med vejret. Det var igen en god oplevelse for ikke bare os selv fra området, men også de mange gæster, som valgte at tage turen til Ansager, og vi kan være stolte af, at vi ved fælles hjælp formår at stable sådan et arrangement på benene.

Det er kun muligt på grund af den store indsats, som de mange frivillige yder, og der skal lyde en særlig tak til dem, der har givet en hånd med undervejs. Uden jer var der ingen Mariefestival, og vi håber selvfølgelig, at I er klar igen næste år. Det gælder også samarbejdspartnere og sponsorer, der er med til at skabe grundlaget for det hele – jer vil AIF også gerne takke.

Det er en nydelse at se, hvordan byen summer af liv og glæde i disse dage, og jeg tror, at rigtigt mange allerede ser frem til næste Mariefestival. Det gør vi i hvert fald hos AIF, og vi håber, at rigtigt mange også vil deltage i de mange andre aktiviteter, der finder sted i løbet af årets i vores afdelinger, men også generelt i byen. Når vi arbejder sammen, kan vi skabe meget godt her i Ansager.

Birgitte Jakobsen, formand AIF.

vist 1826 gange