søndag 3 sep 2017 - Ansager
Kære Mariefestivalgæster!
Lisbet Steen Mortensen, formand for Mariefestivalforeningen
Lisbet Steen Mortensen, formand for Mariefestivalforeningen Foto: Karsten Madsen
Afslutningstale ved søndagens sidste koncert ved Lisbet Steen Mortensen, formand for Mariefestival­foreningen,

Om lidt bliver her stille, fik I set, det I ville... Det, håber jeg, at I gjorde. I har været nogle fantastiske gæster, tænk sig, at vi nu i tre nærmest fire dage har kunne opleve, nyde, valse afsted, tage en dans – bare suge til os af indtryk og mærke magien i luften.

Vi har da været heldige. Det er som om, alt bare er gået op i en højere enhed. Alle har ydet – alle har nydt – og så er der dem, som har arbejdet næsten i døgndrift med masser af praktiske opgaver, for at vi alle her i dag kan stå og sige – i hvert fald i overført betydning – vi kom, vi så og vi sejrede, ligesom fodboldlandsholdet, der spillede deres bedste landsholdskamp i fredags, så har dette også været en Mariefestival helt i top.

Vi har ikke kunnet ønske os mere. Vejret har været med os – ønsketænkningen gik i opfyldelse, solen har gjort sit til, at vi næsten ikke kan få armene ned efter disse vidunderlige dage med jer som festivalgæster. Alt er nu temmelig meget nemmere, og stemningen har lettere ved at indfinde sig, når solen er på himlen.

Musikken og alle jer musikere har været en at opleve. I har formået at få taget til at lette, I har spillet, så det var en fryd, vi har oplevet skønne og unikke stunder. Tak for jeres indsats og medvirken til, at vi alle i dag kan tage hjem med rygsækken fyldt op af musikalske oplevelser, der gjorde en forskel.

Jeg har oplevet feedback fra jeres side på den mest positive måde, jeg længe har oplevet. Vi vil fra Mariefestivalforeningen gøre vores bedste til at næste års Mariefestival bliver ligeså uforglemmelig som denne. Vi vil i det kommende år vende og dreje jeres idéer – og vi vender stærkt tilbage med en 6. Mariefestival i dagene 31. august, 1. sept. og 2. sept.

Vi håber, at I kommer igen. I skal være så hjertelig velkomne her I Ansager. Vi lover, at vi I vil komme til at møde en festklædt Ansager by igen til næste år.

Tak til jer alle, både store og små, frivillige hjælpere, sponsorer, scener, musikere, gæster. En kæmpe tak til jer alle.

Ræk over og giv naboen hånden til farvel – giv hinanden et klem og et kram. Tag hjertets varme med jer hjem her fra Ansager.

Kære festivalgæster kom godt hjem.

Hør talen på video: Formandens tale

vist 2635 gange