fredag 1 sep 2017 - Ansager
Store forbedringer på Ansager Stadion
Allan Jensen (t.v) fra Allan’s Dinér sammen med formand for fodboldudvalget i Ansager IF, Cliff Lauridsen, til indvielsen af den nye måltavle.
Allan Jensen (t.v) fra Allan’s Dinér sammen med formand for fodboldudvalget i Ansager IF, Cliff Lauridsen, til indvielsen af den nye måltavle. Foto: PR
Ansager IF har ikke bare fået ny måltavle, men også fået ny varmekilde i klubhuset.

Der var ganske stort fremmøde på Ansager Stadion, da den nye måltavle sponsoreret af Allan’s Dinér blev indviet med en kort ceremoni samt kaffe og kage til tilskuerne til førsteholdets kamp i Serie 3.

- Vi har et stort ønske om at have et flot og indbydende anlæg, og vores medlemmer er rigtigt gode til at give en hånd med i løbet af året. Derfor er vi også glade for, at vi kan gøre noget for dem, og en ny måltavle har været et stort ønske i et stykke tid. Det er blevet muligt med hjælp fra Allan’s Dinér, som har sponsoreret den, og vi vil fra Ansager IF gerne sige tak for støtten. Vi håber på et langt og godt samarbejde, hvor en lokal virksomhed får opbakning af vores medlemmer, og hvor begge parter kan nyde godt af samarbejdet. Vi vil også sige tak til Sydbank, der har sponsoreret og det er ikke den eneste forbedring på Ansager Stadion, fortæller formand for fodboldudvalget i Ansager IF, Cliff Lauridsen, og det er langtfra det eneste, som der er at glæder sig over på Ansager Stadion.

- Vores klubhus har fået ny varmekilde, og det er ikke en lille udgift for en idrætsforening, så der vil vi på alle måder også rette en varm tak til SE Vækstpuljen og Varde Kommune, som har givet markante bidrag. De her ting gør, at vi kan bruge ressourcerne på vores medlemmer fremadrettet, og vi håber på, at alle i og omkring klubben fortsat vil bakke lige så flot op.

Den første scoring på Ansager Stadion efter indvielsen af den nye måltavle blev sat ind af den rutinerede målræv, Bjarke Klausen, der snedigt opsnappede en aflevering fra modstander mod Jelling i Serie 3.

Lars Guldager Dyhr, fodboldudvalget AIF

vist 1794 gange