tirsdag 29 aug 2017 - Skovlund
Skovlund: Indvielse af cykelrute og stier

Tag med på en spændende sensommer-cykeltur med oplevelser i naturen

Da Varde Kommune i februar 2016 indkaldte til Udviklingsplanmøde i Skovlund Kulturhus, blev der blandt andet dannet en gruppe ”Skovlund midt i naturen”. Formålet med gruppens arbejde var at skabe sammenhæng og synlighed mellem stier i Skovlund og omegn. Samt give lyst til at opleve naturen.

To af de projekter, der hurtigt kom i gang, var fastlæggelse af en cykelrute med tilhørende folder over ruten Skovlund-Gulddalslund samt afmærkning af 2 stisystemer ved den kommunale skov Gulddalslund. Gul og Rød rute.

En skøn sommeraften i 2016 cyklede gruppen turen fra Skovlund og til Gulddalslund. Turen blev filmet af Niels Winther, og han indsendte filmen, da Varde Kommune udskrev konkurrencen ” Vis mig din lokale cykelrute”. I efteråret 2016 fik gruppen den glædelige nyhed, at den var vinder af konkurrencen. Gevinsten var en folder med ruten og en beskrivelse af de steder, man passerer.

Folderen er udarbejdet af Skovlund Sognearkiv med en flot korttegning og kunstnerisk hjælp af Kirsten Veber. Folderen er nu færdig og trykt i 500 stk. af Varde Kommune.

Indvielse af cykelrute og stier

Søndag d. 10. september kl. 13 cykler vi ruten fra Torvet med mulighed for gåtur på gul rute. Vil man kun gåturen, møder man ved bord/bænke-sættet på Frifeltvej. Gåturen er ca. 3 km.

Kaffe og kage kan købes ved den nyopførte bålhytte ved ”Børges sø”. Kaffe, saftevand og kage 20 kr. Børn under 15 år gratis

Tina Tyndkjær, på vegne af ”Skovlund midt i naturen”

vist 850 gange