fredag 25 aug 2017 - Ansager
Ny måltavle til AIF
Allan´s Dinér har sponsoreret den nye måltavle til Ansager stadion
Allan´s Dinér har sponsoreret den nye måltavle til Ansager stadion
Allan´s Dinér har sponsoreret den nye måltavle, der i løbet af få dage er på plads på Ansager Stadion. Det bliver fejret med indvielse den 31. august.

Når de lokale helte fra Ansager IF får målnettet til at blafre på hjemmebane, kommer det fremover til udtryk på en helt ny måltavle sponsoreret af Allan´s Dinér, der er ny hovedsponsor i klubben. Dermed fortsætter forbedringen af det flotte anlæg, og det fejres med indvielse af den nye måltavle den 31. august i forbindelse med Serie 3’s hjemmekamp mod Jelling klokken 18.30.

- Vi har mange frivillige, der gør en stor indsats for at give medlemmerne gode betingelser, og så er det glædeligt, at vi har en lokal virksomhed, som vil støtte så flot op. Der skal lyde en stor tak til Allan’s Dinér, og så satser vi på, at vi kan få den nye måltavle til at blinke tit og ofte med scoringer for hjemmeholdet. Vi vil gerne have et flot stadion og gode rammer generelt, og det hjælper sådan et sponsorat med i stor stil, lyder det fra en glad formand for Ansager IF’s fodboldafdeling, Cliff Lauridsen, der påpeger, at der også vil være mulighed for andre sponsorater i forbindelse med den nye måltavle og på stadion generelt. Sydbank har således sponsoreret opsætningen af den nye måltavle.

For Allan´s Dinér handler det ikke kun om eksponeringen, men også om at hjælpe til gode rammer for byens ungdom og idrætslivet i byen, hvor virksomheden siden starten har haft til huse.

- For os er det vigtigt, at vi bibeholder livet i byen, og her er AIF ekstremt vigtig sammen med for eksempel skolen og vores plejehjem. Vi har selv tilsammen seks børn, og der skal gerne være gode faciliteter, så de har grund til at blive i byen. Når vi en dag sidder på plejehjemmet, så skal der stadig gerne være liv i Ansager, og derfor er det vigtigt for os som lokal virksomhed at bakke op. Jeg har også selv brugt mange timer på stadion, og det glæder mig, at der sker en masse deromme igen, slutter Allan Jensen, der glæder sig til at se den nye måltavle i aktion.

Indvielsen bruges desuden til at markere forbedring af klubhuset i form af ny varmekilde, der er blevet muligt via bidrag fra Varde Kommune og SE Vækstpulje.

Lars Guldager Dyhr, fodboldudvalget AIF

vist 1069 gange