tirsdag 15 aug 2017 - Ansager
ZUMBA er tilbage i Skovlund-Ansager Hallen
Sanne Broberg er tilbage i Skovlund-Ansager hallen til en ny omgang ZUMBA
Sanne Broberg er tilbage i Skovlund-Ansager hallen til en ny omgang ZUMBA
Vi starter efteråret op med et nyt ZUMBA hold, og vi har igen fået fat i Sanne Broberg fra Skjern

Sanne Broberg er en meget dygtig ZUMBA instruktør, som brænder for at DU som deltager har det sjovt samtidigt med, at du får en god gang sved på panden.

Sanne Broberg er uddannet instruktør i Zumba fitness, Zumba Step, Zumba toning og Zumba Gold. Sanne er meget bevidst om vigtigheden af, at deltagerne er glade og føler sig ovenpå efter hendes timer og hun motiveres af, at deltagerne synes, det er sjovt!

Alle Sannes hold i Skjern er stort set altid overbooket, så det er en meget kompetent instruktør, vi har sat på holdet til Jer.

Har man ikke prøvet ZUMBA før, så kom alligevel - her kigger vi ikke efter hvordan du er klædt eller bevæger dig - vi skal bare have det sjovt med hinanden!

Skovlund-Ansager hallens motionscenter

Fakta:

Zumbaholdet kører onsdage kl. 19:00-20:00 og der er plads til max. 30 deltagere på holdet. Start onsdag d. 20. sept. 2017 og de efterfølgende 10 uger (uge 42 fri).

Tilmelding / betaling for deltagelse på ZUMBA holdet foregår fra Skovlund-Ansager Hallens hjemmeside: www.sa-hallen.dk - klik på ZUMBA linket og udfyld tilmeldingsformularen.

Pris ved betaling senest d. 31. aug. 2017 kr. 400.-, herefter stiger prisen til kr. 475,00.

Betaling via MobilPay til nr.: 21277604

For enkelt dags deltagelse koster det pr. gang kr. 50,- dog forudsat at der er plads på holdet.

Se plakat: ZUMBA i Skovlund-Ansager hallen

vist 446 gange