onsdag 2 aug 2017 - Ansager
EfB i samarbejde med Dyhr Media
Klubbens tidligere pressechef Lars Guldager Dyhr vender tilbage som kommunikationskonsulent

Den nye tilværelse i NordicBet Ligaen medfører ændringer i administrationen hos EfB, og et nyt hold er sat. Et hold der skal føre EfB tilbage i Alka Superligaen. EfB henter derfor ekstern hjælp til områder som kommunikation og marketing hos Dyhr Media ved Lars Guldager Dyhr.

- Vi sagde farvel til flere medarbejdere i forbindelse med nedrykningen, og vi har nu påbegyndt rejsen på vej tilbage igen. Lars Guldager Dyhr har tidligere været en del af organisationen og har hele tiden bibeholdt tilknytning til klubben. Vi har valgt en samarbejdspartner, der favner både kommunikation og marketing, da vi har behov for at bevæge os fremad på en mere fleksibel måde, fortæller konstitueret adm. direktør i EfB, Dan Mose Andersen om det nye samarbejde.

- Jeg ser frem til opgaven hos EfB, fordi klubben har et stort potentiale på rigtigt mange områder. Den betyder meget for mange mennesker her i vores sydvestjyske område, og vi følger alle sammen med i, hvordan det går på Blue Water Arena. Nu tager vi fat på at definere, hvordan fremtidens kommunikation skal være hos EfB, og der vil jeg naturligvis trække på mit netværk fra ikke bare fodboldens verden, men også forskellige medier og samarbejdspartnere. Vi kommer til at gøre nogle ting på nye måder, og det implementer vi i et passende tempo, men målet er at favne hele regionen på bedre vis, så det smitter af på tribunerne. I den sammenhæng er jeg klar over, at klubben har været genstand for en del kritik, men jeg tror på, at der bliver arbejdet professionelt og seriøst med tingene, så vi kan få forløst potentialet, slutter Lars Guldager Dyhr.

Karsten Madsen

vist 637 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

april