tirsdag 4 jul 2017 - Ansager
Farvel til en dygtig og sympatisk leder
En herlig leder takker af. Stine Hansen stopper som leder af fodboldskolen i Ansager.
En herlig leder takker af. Stine Hansen stopper som leder af fodboldskolen i Ansager.
Afslutningen på årets fodboldskole betød samtidigt farvel til Stine Hansen, der efter en årrække har valgt at takke af som leder. Ansager IF siger tak for den store indsats.

Efter den obligatoriske afsluttende vandkamp var der stadig lidt vand i omløb, for der var flere med blanke øjne, da populære Stine Hansen takkede af som leder for DGI’s fodboldskole på Ansager Stadion. Hun har været et kompetent og yderst behageligt bekendtskab for både store og små, siden hun for 12-13 år siden startede som først træner og siden leder.

- Der er rigtigt mange, som yder en stor indsats i Ansager IF, men i Fodboldudvalget vil vi alligevel gerne rette en særlig tak til Stine Hansen, fordi hun har gjort så meget for fodbolden her i byen, som hun har. Hun har personligheden med sig, har styr på sine ting, og det hele glider bare lidt lettere, når tingene klares med et af de store smil, der altid kendetegner hende. Vi kan kun takke hende mange gange for det flotte arbejde, og heldigvis hjælper hun os med overgangen til den ny leder af næste års fodboldskole er på plads. Hun er en stor årsag til, at det er så populært at være til fodboldskole i Ansager, hvor der hvert år kommer rigtigt mange børn – også fra andre byer – og nu skal vi sørge for, at vi kører videre i samme positive ånd, konstaterer formand for Fodboldudvalget, Cliff Lauridsen, der sammen med resten af udvalget vælger blandt de gode kandidater, der allerede har meldt sig på banen, og dem, der måtte rette henvendelse i den kommende tid.

Stine Hansen informerede selv trænerne om hendes stop på fodboldskolens sidste dag, hvorefter hun blev overrasket med en kurv fra trænerne på fodboldskole samt cafeteria-mutter og en buket blomster fra AIF som en lille tak for en stor indsats.

Lars Guldager Dyhr, Fodboldudvalget, AIF

vist 2266 gange