lørdag 2 feb 2013 - Ansager
Hotel: Rejsegilde for det nye køkken
Rejsegilde på Ansager Hotel
Rejsegilde på Ansager Hotel Foto: Karsten Madsen
Solen skinnede på et velbesøgt rejsegilde på Ansager Hotel. Køkkenet har nu fået tag på.

Efter mange timers frivilligt arbejde, kunne Ansager Hotel i dag byde velkommen til rejsegilde for det nye køkken.

Peter Fog, som er formand for bestyrelsen, fortalte at hele renoveringen er baseret på frivilligt arbejde og gennemføres i etaper afstemt efter den tid og de penge, der er til rådighed.

Det har været et stort ønske at få bedre toiletforhold, så nye toiletter har været prioriteret højt. Toiletterne i kælderen er allerede renoveret og lige ved hovedindgangen er de nye handicaptoiletter godt på vej.

Væggene i det gamle køkken er revet ned, så det nye køkken fremstår som ét stor rum med direkte adgang til det nye køle og frostrum.

Peter Fog efterlyste ideer til et ledigt rum inde midt i hotellet. Man har tænkt på Sports Café, men er åben for alle ideer. Projektet skal hvile i sig selv og således også selv få finansieringen på plads.

Bestyrelsen glæder sig over den store opbakning, som viser, at byen vil projektet. Over 100 frivillige har allerede været i sving med at sælge anparter, stå for arrangementer og hjælpe til med renoveringen.

Der er stadig mange timer tilbage, og de, der har skrevet sig på listen over hjælpere i sin tid, og som endnu ikke har været i sving, vil nu blive kontaktet.

Har man ikke skrevet sig på, men ønsker at deltage, er det bare med at henvende sig. Der skal fejes, males og gøres rent, så alle kan deltage.

Der er planlagt flere arrangementer på hotellet i foråret, mens renoveringen står på.

vist 653 gange