søndag 18 jun 2017 - Ansager
Fodbold: Ansager tilbage i Serie 3
Ansager er rykket op i Serie 3
Ansager er rykket op i Serie 3
Det blev et drama af dimensioner, da Ansager IF sikrede sig oprykning til Serie 3 på bekostning af lokalrivalerne fra Krogager.

Selvom Ansager IF sluttede sæsonen med en uhyre stærk stime på otte kampe uden nederlag, så lignede det i den grad, at Krogager ville snuppe billetten til Serie 3 med en matchbold på hjemmebane. Det krævede en sejr over Grønbjerg/Langelund, men da de grønklædte naboer kun formåede at få uafgjort i et nervepirrende opgør, endte det med at oprykningen til træner Ivan Schous tropper fra Ansager.

Han har sammen med holdleder Thomas Schaffer ført holdet til 30 point i 14 kampe, og det er nok til en andenplads i puljen, der medfører oprykningen, da Tarm på førstepladsen har trukket sit hold i Serie 1. Det gør ikke præstationen mindre, at Ansager har været i stand til at presse et hold, der har sit afsæt i en række noget højere oppe i systemet.

- Det er en flot præstation af hele seniorafdelingen, som i starten af foråret led under mange skader og flere spillere, der var fraværende på grund af arbejde og uddannelse. Vi kan se, hvordan tingene stille og roligt har taget form de sidste måneder, og vi håber på, at det smitter af på andetholdet, som det har været nødvendigt at trække en del på. Derfor er det en præstation af hele seniorafdeling, og fra fodboldudvalget skal lyde til et stort tillykke til dem alle, men selvfølgelig specielt Ivan og Thomas, der har stået i spidsen for holdet. De har spillet flot fodbold i store perioder, og vi glæder os til, at vi igen får Serie 3 på stadion i Ansager, som vi også er i gang med at forbedre på flere områder, fastslår formand for fodboldudvalget Cliff Lauridsen.

Lars Guldager Dyhr

vist 1783 gange