tirsdag 30 maj 2017 - Ansager
Sommergymnastik 2017
Sommergymnastik fra 1. klasse og op i Skovlund-Ansager hallen
Sommergymnastik fra 1. klasse og op i Skovlund-Ansager hallen Foto: Karsten Madsen
AIF tilbyder i uge 27-30 sommergymnastik for de kommende 1.klasses elever og opefter

Der vil være 6 sommergymnastikhold inddelt efter alder og genre. Rikke Jensen er gennemgående træner på alle hold og træningen foregår i Multihallen i Skovlund-Ansager hallen.

Der oprettes følgende hold:

1.-3. klasses piger: Dans og leg med os! Tirsdag:16.00-17.00

Skal du gå i 1.-3. klasse efter sommerferien og mangler du noget at bruge sin sommerferie på? Så kom til sommergymnastik, hvor vi leger med musik, rytme og sjove dansetrin. Vi garanterer dig for, at du kommer til at have nogle sjove timer sammen med dine veninder, samtidigt med at der er god mulighed for at udvikle sig motorisk og få sved på panden!

Trænere: Rikke Jensen, Lærke Maaløe-Jørgensen (uge 27, 29-30), Tilde Jørgensen (uge 27, 29-30)

4.-5. klasses piger: SMIL! – Det smitter! Torsdag: 16.00-17.15

Hvis du skal gå i 4.-5. klasse efter sommerferien, så tag din veninde under armen og kom til sommergymnastik! Her er du sikker på at få en bedre musikforståelse og rytme. I vil lærer en sjov og sej serie til musik, som i helt sikkert kan synge med på. Og vigtigst af alt - Der er plads til en masse hygge og grin!

Trænere: Rikke Jensen, Lærke Maaløe-Jørgensen (uge 27, 29-30)

4. klasse og op, drenge: Kun for de sejeste drenge! Torsdag: 17.30-18.30

Hvis du skal gå i 4. klasse efter sommer eller er ældre, og gerne vil lærer nogle seje moves i din sommerferie, så kom til sommergymnastik! Her skal vi kaste håndtegn, lærer tricks på gulvet og lærer alle de fedeste hiphoptrin. Og du får masser af sved på panden sammen med dine bedste venner, når vi sammen laver den sejeste hiphop koreografi!

Træner: Rikke Jensen

6.-7. klasses piger: Dans din sommer væk – Tirsdag: 17.15-18.45

Skal du gå i 6. eller 7. klasse efter sommerferien og savner noget rytme i hverdagen, så kom til sommergymnastik, hvor du har mulighed for at forbedre din rytme og lære hiphop trin, som sættes sammen til en fed serie i løbet af ugerne.

Træner: Rikke Jensen

8. klasse og op, piger: Savner du gymnastik? – Tirsdag: 19.00-20.45

Hvis du skal gå i 8. klasse efter ferien eller er ældre, så har du mulighed for at bruge din sommer sammen med dine veninder til sommergymnastik! På moderne holdet vil der både være mulighed for at øve grund gymnastik, afsæt, jazz teknik + grundtrin, piruetter og en masse smidighed. Herudover vil i lære nogle lækre koreografier i løbet af ugen. På moderne holdet er der plads til både sjov og seriøsitet!

Trænere: Rikke Jensen, Natasja Dahl Kubo (uge 29-30)

8. klasse og op, piger: Dans, dans og mere dans – Torsdag: 18.45-2015

På hiphop/funk holdet vil du lære en masse hiphop trin, som sættes sammen til en eller flere serier. Dansene vil være inspireret af den hiphop genre, der danses i musikvideoer, og der vil være fokus på styrke og attitude på holdet. Herudover bliver i udfordret på jeres kreativitet i forhold til f.eks. opstillinger.

Træner: Rikke Jensen

Go ‘Sommer – venlig hilsen Gymnastikudvalget

Fakta

Det koster 75 kr. at deltage ved sommergymnastik, uanset hvor mange hold man deltager på, dog skal der minimum være 10 deltagere på hvert hold. Tilmelding og betaling foregår via klubmodul – link til klubmodul:

www.ansagerifGymnastik.klub-modul.dk

På hjemmesiden skal der oprettes en profil pr. deltager (altså en på hver person i husstanden som deltager, måske er du allerede oprettet hvis du tidligere har gået til gymnastik). Herefter vælges holdet ”sommergymnastik”, uanset hvilket hold man ønsker at deltage på og kontingentet betales med betalingskort.

Henvendelse vedr. betaling kan rettes til Anita Jensen 51 35 35 91

Derefter sendes en sms til Rikke Jensen 31 58 25 37, hvori det angives hvilket/ hvilke hold man ønsker deltage på.

Tilmeldingsfrist og betaling er senest den 1. juli 2017 forud for holdopstart i uge 27.

vist 1051 gange