mandag 29 maj 2017 - Ansager
Nyhed: Akustisk koncert i Bjælkestuen
Esben Kronborg i Bjælkestuen på Ansager Musik Hotel
Esben Kronborg i Bjælkestuen på Ansager Musik Hotel Foto: Pressefoto
Oplev Esben Kronborg på Ansager Musik Hotel fredag den 16. juni kl. 18.30

Vi starter med en 2 retters menu (overraskelse) og herefter vil Esben Kronborg sørge for sang, musik og fortælling. Det bliver en aften med masser af atmosfære, charme og ikke mindst hygge fra øverste hylde.

Alt dette for kun 200,- kr pr. snude. Meget begrænset antal billetter. Vi håber på mange gæster, der er derfor ikke store chancer for at kunne side mutters alene.

Bestilles på 7529 7050 eller reception@ansagermusikhotel.dk

Ansager Musik Hotel

Hvem er Esben Kronborg?

Den horsensianske musiker Esben Kronborg udkom I efteråret 2014 med sit anmelderroste debutalbum “Trumpets”. Albummet havde 5 sange i rotation på P4 og især singlen 4th of July brød igennem til lytterne og Gaffa skrev bl.a, at han “er kommet for at blive”. Med mere end 400 koncerter bl.a på Jelling Musikfestival, Samsø Festival og Smukfest samt support-tjanser for Tim Christensen, Kim Larsen og Gnags er Esben Kronborg godt igang med, at tage det lange seje træk ude på spillestederne for, at slå og spille sit navn fast.

I november 2016 udkom Esben Kronborg med sit andet album “A Multitude Of Things You Can’t Rehearse” hvor han igen viser sig som en “formidabel pop-snedker” GFRock.

Første singlen “Nowadays” er blevet flittigt spillet på P4 og har bl.a været med i et afsnit af Bedrag på DR1. Albummet blev fulgt op af endnu en Danmarks tour, bl.a som support for 10cc samt 8 koncerter i USA.

Alex Nyborg Madsen P4: “Der er rigtig meget dansk talent derude og et af talenterne er Esben Kronborg som har en masse at byde på”

vist 599 gange