søndag 28 maj 2017 - Ansager
Yogaspiren: Efter det første år
Bettina Carlsen fra Yogaspiren
Bettina Carlsen fra Yogaspiren Foto: Pressefoto
I dag for præcis et år siden kom de første gæster til yoga i Yogaspiren. Siden hen har der været masser af aktivitet i yogahuset på landet

Fem faste hold om ugen indenfor tre forskellige yogastile: den klassiske, Yin Yoga og den Restorative Yoga. Det har været et fantastisk spændende år med en masse skønne yogis´ på besøg.

Jeg vil aldrig sælge yogaen som et "quick fix" på diverse udfordringer vi måtte have. Yogaen er et redskab til at løsne op for knuder og spændinger i både krop og sind. Det kræver et aktivt valg og en egen indsats. At bo i et område, hvor så mange mennesker er både nysgerrige, åbne, modtagelige, tålmodige med sig selv og tager ansvar for egen velvære, gør mig utrolig glad.

I løbet af året har der været gæstelærer i huset. Yin Yoga ekspert Kristine Marie Rost og Yin forfatter Yvonne Hansen har været på besøg - begge store "Guruer" for mig og yogaverdenen. Det har glædet mig meget, at de ville komme til vores lille sted og inspirere Yogaspirens gæster. Flere er på vej bla. forfatteren til bogen "Yoga mod stress", Anne Goncalves, kommer i Yogaspiren til efteråret med sin workshop af samme navn.

Selvom sommeren er på vej, går jeg dog ikke på ferie. Hele juni måned er der Yin-drop-in tirsdage og onsdage. Da rigtig mange har efterspurgt en skøn Restorativ Aften, vil der blive en torsdag d. 22/6 kl. 19-21. Sådan en Restorativ aften er en skøn måde at blive klar til ferien på.

Jeg vil sige af hjertet TAK for året der er gået og jeg glæder mig til mange gode stunder fremover i Yogaspiren.

Vi ses, Bettina

vist 1546 gange