fredag 19 maj 2017 - Ansager
Kulturministeren på besøg i Mariehaven!
Kulturminister Mette Bock vil være blandt gæsterne ved næste Sommersang i Mariehaven den 5. juni på grundlovsdag
Kulturminister Mette Bock vil være blandt gæsterne ved næste Sommersang i Mariehaven den 5. juni på grundlovsdag Foto: Niels Hougaard
Ved næste Sommersang i Mariehaven den 5. Juni 2017 kommer kulturminister Mette Bock på besøg og holder grundlovstalen

Der bliver fint besøg i Ansager til næste udgave af Sommersang i Mariehaven. Kulturminister Mette Bock har meldt sin ankomst og har lovet at holde én af talerne til dagen, der som bekendt både er 2´den Pinsedag og Grundlovsdag. Den første tale er i forbindelse med den traditionsrige friluftskoncert om formiddagen, hvor præst Inge Frandsen fra Rold er prædikant.

Mette Bock holder Grundlovstalen senere på dagen ”og det glæder vi os selvsagt meget over”, lyder det fra Helge Engelbrecht, som de seneste dage har skrevet med Kulturministeriet og aftalt tingene.

Den niende sæson i Mariehaven er skudt i gang for alvor med en flot premiere sidste søndag. ”Vi havde en fantastisk dag” udtaler Helge Engelbrecht. ”Ikke alene var vejret med os men alt spillede som det skal på disse kanter, når det er allerbedst. Det er jo altid udfordrende at bevæge sig ud i naturen men hold da op, hvor det hele folde sig ud på smukkeste vis.

Vi optager fortsat koncerterne til TV til udsendelse på DK4 og der er meget i vente også på den front”, slutter Engelbrecht.

Karsten Madsen

Læs mere her: Sommersang 2.pinsedag og grundlovsdag

vist 863 gange