onsdag 17 maj 2017 - Ansager
Fremtiden for Ansager skole
Niels Haahr Larsen, byrådsmedlem for Venstre
Niels Haahr Larsen, byrådsmedlem for Venstre Foto: Arkivfoto
Niels Haahr Larsen: - Der er grund til at glæde sig over den endelige aftale

Med den netop indgåede aftale mellem Venstre, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre, er der nu grund til at glæde sig over den endelige aftale.

I Ansager har vi kæmpet for at få en aftale i hus, en aftale der giver os en reel mulighed for, at vi også har en skole fremadrettet.

Der er drøftet og talt højt og med de indkomne høringssvar er der indgået aftale om, at der nu er grobund og sikring af Ansager skoles overbygning som minimum indtil udgangen 2021 for 9.klasses årgange og for 7. og 8. Klasser i en 6 års periode (2023 ). For nærmere redegørelse om retningslinierne henvises der til Jyske Vestkystens dækning af fremlæggelsen af den nye skolestruktur.

Ansager by og omegn er inde i en rivende udvikling, hvilket også afspejler sig i tilflytning, øgning af børn i indskrivningen i såvel børnehave/dagplejen og skole. Store årgange er på vej. Opretholder vi denne tilgang og fortsat er en attraktiv by at bosætte sig i, så ser det lyst ud for Ansager skoles fremtid og endda med klassetrin fra 0. til 9. klasse.

Uden befolkningens konstruktive løsningsforslag, opbakning og positive tilkendegivelser var det her aldrig lykkedes, især ikke når man tænker på udgangspunktet hvor Ansager skole stod til lukning af hele overbygningen.

Nu handler det om, at vi ryster truslen af vore skuldre og med de værdier og viljestyrke vi besidder, positivt arbejder sammen for at blive et attraktivt sted at bosætte sig med en skole der fortsat udvikler og tiltrækker elever.

Niels Haahr Larsen, byrådsmedlem for Venstre

vist 3640 gange