mandag 15 maj 2017 - Ansager
Flot indsats på arbejdsdagen
Arbejdsdag på station
Arbejdsdag på station Foto: Lars Dyhr
Det blev en fornem dag, da omkring 30 spillere, trænere, forældre og andet godtfolk indtog Ansager Stadion til arbejdsdag

Med placeringen i udkanten af skoven har Ansager Stadion fra naturens side fået uddelt et par trumfer, men det kræver stadig en indsats at holde det flotte anlæg, og heldigvis var der et imponerende fremmøde til årets arbejdsdag. Selvom kampe for flere af klubbens hold krævede deltagelse andre steder, så var omkring 30 spillere, trænere og forældre mødt op, og både store og små hænder blev sat i sving.

Det betød blandt andet nyt tag på tribunen samt vedligeholdelse af det store, grønne areal, og alle de planlagte opgaver blev nået takket være en stor indsats fra de fremmødte. Som traditionen foreskriver, blev der afsluttet med hygge ved grillen, og langt de fleste er garanteret klar igen, når der en anden gang bliver kaldt til arbejdsdag.

- Det er dejligt at se, at der er så mange, der vil deltage på sådan en dag, og det glæder os i fodboldudvalget. Vi arbejder på at forbedre området heromme på mange måder, og det er en stor hjælp, når klubbens medlemmer giver en hånd på den her måde. Derfor tror vi på, at vi kan gennemføre flere ting i de kommende måneder, så vi bliver ved med at have nogle flotte rammer, og jo mere vi alle sammen hjælper, jo bedre forhold får vi simpelthen alle sammen. Derfor håber vi også, at eksempelvis mange forældre vil give en hånd med fortsat at dømme ungdomskampe og træne, så vi kan have et stærkt tilbud til alle byens børn og unge, slutter formand for fodboldudvalget, Cliff Lauridsen efter en travl, men hyggelig arbejdsdag.

Lars Dyhr, Fodboldudvalget, AIF

vist 1624 gange