lørdag 29 apr 2017 - Ansager
Hovedhår bestemmer, hvad du skal spise
Nu har Philip, Ansager Fysioterapi, også hårscanning at tilbyde
Nu har Philip, Ansager Fysioterapi, også hårscanning at tilbyde Foto: Per Torp
De ligger ikke på den lade side i Ansager, ny teknik afgør om, du får den rigtige kostsammensætning

På basis af 4 stk. hovedhår med follikel hos mennesket og hos hesten og ligeledes 4 stk. hår med follikel fra hestens man mellem ørerne, afgør, om mennesket / hesten får fuldt udbytte af det, de spiser. Men det er så heldigt, at systemet er selvkontrollerende. Når der er gået 3 måneder altså 90 dage, kan man foretage en kontrol også baseret på hoved hår, om optagelsen af: næringsstoffer, toksiner, vitaminer, mineraler, aminosyrer har ændret sig.

De lærde er uenige om effekten af denne fremgangsmåde, men Philip Vossen, Ansager Fysioterapi ApS, som har arbejdet med ovennævnte system 2014 agter at fortsætte med hårscanninger. Det samme gælder hele Wellbeing organisationen, som er under udbygning.

Personlig rapport

Hovedhårets information sendes elektronisk til en supercomputer i Hamburg, Tyskland. Her bliver information af håret plus follikel kørt sammen med en algoritme og en resonansbank. Kunden/terapeuten modtager derefter en personlig rapport over de forandringer i kosten, som prøven viser, er påkrævet. Svaret fra datacenter i Hamburg bliver sendt direkte til den terapeut/dyrlæge og derfra modtager slutkunden en letforståelig udskrift med forslag til ændringer i kostvaner. Hele processen varer 15 minutter Det er en sag, hvor man overfører en afprøvet behandling på mennesker til heste. Behandlingen, som går ud på, at forøge præstationsformåen og velværet hos mennesker / heste udelukkende ved forandringer i kosten.

Følgende reklamevideo svarer på spørgsmålet: Hvorfor skal jeg ta´ en hårscanning

Philip Vossen, Ansager Fysioterapi, har agenturet for Holland/Belgien/Luxemburg for både mennesker og heste, og praktiserer som terapeut i Danmark, og må også godt sælge udstyr i Skandinaven.

Morten Fuur Nielsen, Højlundsparken 81, Fastrup, 8355 Solbjerg har agenturet for Skandinavien, og er derudover direktør for Europa. Han røber, at der vil komme flere anvendelsesområder i 2017 specielt for grupper som: anti-aldring, for elite sportsudøvere og vegetarer.

Projektet blev vist første gang for heste ved et møde på stutteri Stasevang Hørsholm den 31 Januar 2017. Der deltog 17 hestedyrlæger, hesteavlere og terapeuter. Systemet har været afprøvet på heste i England og Tyskland. Philip Vossen, Ansager Fysioterapi, har arbejdet med mennesker og systemet siden juni 2014.

Per Høst-Madsen

vist 1103 gange