torsdag 27 apr 2017 - Ansager
Maj Touren 2017 i Ansager
Er cyklerne fundet frem og gjort klar til Maj Touren 2017
Er cyklerne fundet frem og gjort klar til Maj Touren 2017 Foto: Pixabay
Nu er det tid til at finde cyklerne frem og gøre dem klar til start tirsdag den 2. maj kl. 19

Foråret har holdt sit indtog med regn og rusk, maj måned nærmer sig med hastige skridt og dermed også tiden for vores årlige cykeltradition, hvor vi igen i år cykler til fordel for FDF’erne i Ansager.

Vi har igen i år mødt stor opbakning hos de lokale erhvervsdrivende, som har sponsoreret fine præmier til os. Plakater med sponsorerne vil blive hængt op ved Aktivitetshuset og i vinduet hos Genbrug, hvor de sponsorerede gaver vil blive udstillet. Igen i år har vi lavet gavekort på cyklerne, det har vist sig at være en rigtig god ide. Det er nemmere både for vinderne af cyklerne og Morten i Brugsen.

De 2 cykler på højkant er sponsoreret af: Andelskassen, Ansager Byg, Ansager VVS, Ansager El, Ansager Malerforretning og Hjørnekroen. For at vinde en af cyklerne skal man være til stede den sidste aften, hvor vi trækker lod om disse.

Starten går tirsdag den 2. maj kl. 19.00 ved Aktivitetshuset, og vi cykler hver tirsdag og torsdag i Maj måned, undtagen Kr. Himmelfartsdag. Torsdag den 18. maj bliver turen lagt ud til FDF hytten, hvor der er tændt op i grillen.

Vores sidste cykeltur bliver torsdag den 1. juni.

Så det er tid til at få ”væltepeteren” støvet af og gjort klar, finde regntøjet frem (for så bliver det godt vejr), og kom med ud på turene i og omkring den skønne natur vi har.

Maj Tour udvalget

vist 705 gange