søndag 16 apr 2017 - Ansager
Det er frivilligheden der gør det ...
Med mange frivillige hænder går det godt fremad med at gøre rideklubbens nye hjem klar til brug
Med mange frivillige hænder går det godt fremad med at gøre rideklubbens nye hjem klar til brug Foto: RIKA
Frivillige arbejder nu med at sætte hegn op, køre sand på ridebaner og med at vaske og male foder og saddelrum

Hvor er det inspirerende og glædelig at se, at selv om det er påskeferie hvor man plejer at holder fri, så har mange frivilligt valgt, at hjælpe rideskolen, byen og området med at bevare rideskolen. Det er et imponerende syn der møder én på Kvie Søvej 5, når man kommer forbi. Der er hele tiden nogen i gang med at arbejde med noget, der på sigt gør, at der står en ny rideskole klar som RIKA kan flytte ind i.

Fagfolk og private arbejder sammen om at nå et fælles mål. Alle kan hjælpe til og være med, så tjek siden på Facebook Frivillige for RIKA eller læg vejen forbi, hvis du vil være med.

Hegningsarbejdet begynder nu og fortsætter dagligt til der er hegnet. Har man lyst, er man velkommen til at give et nap med her.

I tirsdags kunne en springrytter ikke vente længere, og på trods af at banerne ikke er helt færdige, blev der sat spring op, og så blev de indviet.

Status på ridehal og stalden er at der er brudt ned og fyldt op, kørt sand på og vandet ned. Nu skal begge bunde stå og sætte sig, til der i stalden skal støbes gulv og i hallen køres bund ind.

Udenfor er der nu anlagt tre ridebaner som skal have lagt sand på, og derefter skal der opsættes hegn.

Indenfor i foder- og sadelrum skal der vaskes ned og males og snart skal der hænges sadelholdere op. Der er endnu en lang vej forude, med brug for hjælp fra frivillige hænder.

Det er imponerende at se, hvor langt man kan komme med støtte, sammenhold og frivillig hjælp.

Bestyrelsen på RIKA

vist 1408 gange