fredag 24 mar 2017 - Ansager
Gymnasterne kan nu springe endnu højere
Gymnasterne i AIF tog godt imod den nye AIR-track, der straks blev taget i brug
Gymnasterne i AIF tog godt imod den nye AIR-track, der straks blev taget i brug Foto: Karsten Madsen
Med en ny og længere AIR-track kan gymnasterne i Ansager idræts­forening nu få et langt og godt tilløb til springene

Sydbank Fonden har sponseret den nye AIR-track til gymnastikudvalget i AIF.

- AIR-tracken er 15 m lang og erstatter vores 10 år gammel AIR-track, som var væsentlig kortere og var slidt og udtjent. Med den nye AIR-track får gymnasterne mulighed for et langt bedre tilløb, når de skal springe. Det er gymnasterne rigtig glade for, fortæller Marianne Morsing Hansen fra gymnastikudvalget, der takker Sydbank Fonden for støtten.

Kurt Lykke Jørgensen filialchef Sydbank Ølgod overrakte i dag officielt den flotte AIR-track til Ansager Idrætsforening og forklarer:

- Vi har mange kunder her i området, som vi laver gode forretninger med. Det er dejligt at kunne ”betale lidt tilbage” og på den måde være med til at udvikle foreningslivet og støtte frivilligheden.

- Man taler meget om kulturelle værdier, og nogle af disse værdier er netop foreningslivet og frivilligheden, som blomstrer her i Skovlund/Ansager området. Det sammen med ungdommen som tager ansvar ved at tage lederopgaver i foreningerne gør, at der knyttes vigtige kontakter/netværk, som har stor betydning for at området udvikles og trives i fremtiden, slutter Kurt Lykke Jørgensen.

Den nye AIR-track kan ses i brug ved gymnastikopvisningen i Skovlund-Ansager hallen lørdag den 25. marts kl. 14.00

Karsten Madsen

Fakta

AIR-tracken har kostet 64.000 kr.

Sydbank Fonden har givet de 47.000 kr. De resterende 17.000 kr. er betalt af bidrag, som borgerne har doneret ved lokale arrangementer, Mariefestival m.fl.

Læs mere her: AIF gymnastikopvisning

vist 1498 gange