torsdag 24 jan 2013 - Ansager
Begivenheden har fundet sted
Hallen: Fællesspisning
Hold fri fra madlavningen og kom til fælles samvær ALT OPTAGET

Cafeteriaet i Skovlund Ansager Hallen tilbyder fællesspisning en gang om måneden for Skovlund/Ansager områdets borgere. Der er planlagt 3 datoer i jan - feb. og marts.

Arrangementet foregår i forbindelse med Varde Kommunes projekt Scoremad.

Første gang SA-hallen tilbyder fællesspisning er torsdag den 24. januar fra kl. 18:00 – 19:30, og denne første aften bliver desuden krydret med et humoristisk ”peptalk” om kostens betydning af Livstidseksperten Trine Schjøtz fra Gesten.

Man kan forhåndstilmelde sig ved at sende en sms til tlf. 2016 7604 eller på hallens hjemmeside: www.sa-hallen.dk /fællesspisning - udfylde en formular med navn og antal personer.

”Flere andre haller har med stort succes kunne gennemføre sådanne arrangementer, så hvorfor skulle det så ikke også kunne lade sig gøre i vores hal”, udtaler halinspektør Bent Haahr.

Siden marts 2012 er der ikke blevet serveret frituremad i SA-hallens Cafeteria, det er dog stadigvæk muligt at købe pomfritter, de er blot tilberedt i ovnen, hvorved pomfritterne kun har et fedtindhold på 3-5 % imod friturens 25 – 30 % fedtindhold.

Desuden er det nu næsten kun groft og nøglehulsmærket brødtyper, der anvendes og serveres som sportsboller.

Læs mere her: ansager.info

vist 229 gange