fredag 3 mar 2017 - Ansager
Gymnastikopvisning med show og gøgl
Fra gymnastikopvisning 2015
Fra gymnastikopvisning 2015 Foto: Karsten Madsen
En hyggelig eftermiddag med go´ musik og underholdning for hele familien i Skovlund-Ansager hallen

Så er Ansager Idrætsforenings gymnastikhold klar med et forrygende show i Skovlund/Ansager Hallen lørdag den 25. marts 2017 kl. 14.00. Dørene åbnes kl. 13.00. Gymnasterne glæder sig til at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen 2016/2017.

Eftermiddagen vil byde på 6 lokale hold lige fra de yngste ”Spilopper” og til de ældste på Formiddagsholdet. Damerne viser flot rytmisk gymnastik, mens Mix It I og II samt Junior MIX blander spring og rytmisk gymnastik.

Vi har igen i år lavet et samarbejde med Ansager skole. Det betyder at 8. og 9. kl. som en del af deres idrætsundervisning har haft gymnastik på programmet og kommer og giver en opvisning. Vi glæder os rigtigt til at få besøg af ca. 40 elever og deres lærere.

Opvisningen sluttes af med sjov og ballade. Vi får besøg af holdene DGI Minijunior – Sydvest og "Æ Jungs", og vi garanterer, at det bliver underholdning i særklasse. Holdene leverer flot gymnastik, som de twister med show og gøgl.

Efter opvisning vil der være fællesspisning i cafeteriet. Tilmelding skal ske via hallens hjemmeside www.sa-hallen.dk eller SMS til Bent ”hal” 20 16 76 04.

Vi håber på en hyggelig eftermiddag med go´ musik og underholdning for hele familien – så sæt kryds i kalenderen.

På gymnastik-gensyn i hallen!
AIF´s Gymnastikudvalg

vist 1140 gange