onsdag 1 mar 2017 - Ansager
Et nyt hjem til Rideklubben Ansager er fundet
Rideklubben kommer til at ligge naturskønt midt mellem Ansager og Skovlund

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at en lang og sej søgen er slut. RIKA har fundet et nyt hjem. I processen har vi set på mange steder og mødt mange søde og hjælpsomme mennesker, der har gjort deres for, at projektet skulle lykkes, så en institution gennem 25 år ikke skulle lukkes ned.

Rideskolens nye beliggenhed bliver i et skønt, naturrigt område med marker, skove og en stor sø som nabo. Endvidere er stedet placeret afstandsmæssigt godt til vores nærliggende byer og midt imellem Ansager og Skovlund. Vores nye adresse bliver Kvie Søvej, hvor Knud Tøstesen og familie har valgt, at leje deres ejendom ud til RIKA. I uge 17 flytter RIKA ind.

En forvandling fra landbrugsejendom til ridecenter skal nu i gang. Bestyrelsen har i samarbejde med en række dygtige fagfolk fået lavet planer over, hvordan stedet skal se ud. Det bliver et flot byggeri, der passer godt til omgivelserne. Byggeriet vil foregå i etaper, men med et stort åbent hus arrangement, når det står færdigt.

Der bliver brug for rigtig mange frivillige til at hjælpe til med alt fra at sætte hegn op, male, oprydning og gå til hånde for fagfolkene. Der er noget for alle. Jo større arbejdsgrupper, jo hurtigere går det og jo sjovere bliver det undervejs. Så hestemenneske eller ej, har du nogle færdigheder og kompetencer du kan byde ind med, er du mere end velkommen til, at hjælpe vores omegns rideskole i gang igen.

Men intet byggeri uden penge. Bestyrelsen har ansøgt fonde og er fortsat i gang. RIKA har netop modtaget et stort beløb fra LAG Fanø-Varde, så vi nu kan komme i gang. Endvidere er der nu åbnet op for en gavekonto nemlig: gaveindsamling.dgi.dk

Her kan alle støtte rideskolen med et beløb. Stort som småt gør en forskel, så hjælp os med at få det hele til at lykkes. Gaveindsamlingskontoen er åben i en måned.

Flere andre tiltag er i gang i vores sponsorgruppe og aktivitetsudvalg, som gør et kæmpe arbejde med at sætte gang i aktiviteter der støtter klubben. Også her er der brug for flere frivillige hænder. Flere af jer vil støde på vores sponsorgruppe. Vi håber, I vil tage godt imod dem.

Medlemmerne og bestyrelsen på RIKA

vist 3582 gange