mandag 27 feb 2017 - Skovlund-Ansager
Niels Haahr Larsen valgt som byrådskandidat
Skovlund Ansager venstre vælgerforening holdt den 22. februar generalforsamling i Skovlund kulturhus

Efter generalforsamlingen var der opstillingsmøde til kommunevalget den 21. november 2017.

Niels Haahr Larsen blev genvalgt og endnu en mulig kandidat var ikke afvisende. Vedkommende havde brug for at tænke opgaven som evt. byrådskandidat/job igennem inden endelig beslutning. Skovlund Ansager venstre kan således måske mønstre de 2 kandidater som kredsen er tildelt.

Udover generalforsamling og opstillingsvalg til kommunevalget, var folketingskandidat for Varde kredsen Claus Christensen inviteret til at fortælle om sit arbejde fra opstillingsmødet for et år siden og til nu. Claus har været rundt til forskellige virksomheder, producenter og landbrug for at få kendskab til de forskellige forhold hvad angår udfordringer og succeser. Claus er blevet bekendt med problemstillinger han helt sikkert vil forsøge at påvirke, når han kommer i tinget. Der var rigelig tid og mulighed for at stille Claus spørgsmål og da Claus havde sat hele aftenen af, kunne alle komme til orde.

Såfremt der er interesse for, at få et besøg af Claus, vil han meget gerne kontaktes. Han ønsker, at så mange får kendskab til ham og hans holdninger til et fremtidigt job i folketinget. Kontaktoplysninger kan findes på Venstres hjemmeside.

Efter Claus's indlæg var der en orientering fra Niels Haahr Larsen på det kommunale område og ikke mindst omkring den aktuelle skolestrukturdebat, hvor vi i den grad er udfordret. Spørgsmål var der mange af og efter en grundig orientering, virkede det som om, at svarene gav en mere tydelig forståelse af det politiske arbejde og hvad man som lokalpolitiker er udfordret af.

Birgit Haahr Larsen, på foreningens vegne

vist 913 gange