lørdag 11 feb 2017 - Ansager
Kun fordele ved at beholde overbygningen i Ansager
Debatindlæg af Iris og Jesper fra Ansager

Min lillebror og jeg har begge gået på Ansager Skole fra 0. klasse til 8. Klasse, herefter tog vi begge på efterskole. Vi har begge været meget glade for Ansager Skole, da det for det første er en super god skole, og for det andet har Ansager Skole god faglighed og gode lærere. Lærerne så vores faglige kompetencer, og for mig havde jeg brug for ekstra undervisning, mens min lillebror havde brug for mere udfordring. Det var noget vi begge godt kunne lide ved Ansager. Da den ikke var så stor, var der mulighed for, at de kiggede på den enkelte elev og deres behov.

Vi har altid været meget glade for at kunne cykle i skole og ikke behøvede at tage bussen. Jeg går nu i 2.g på Grindsted Gymnasium, og tager bussen næsten hver dag. Det gør, at jeg både er træt, når jeg kommer hjem og ikke har så meget tid til fritidsaktiviteter efter skole. Det tror jeg ville være et minus for kommende skoleelever.

Alt i alt synes vi ikke at Ansager Skoles overbygning skal lukkes, da vi kun kan se fordele ved at overbygningen opretholdes.

Iris og Jesper, Ansager

vist 988 gange