lørdag 14 jan 2017 - Ansager
Nødråb fra Skovlund/Ansager Bankoudvalg!
Nu brænder det virkelig på – der mangles desperat frivillige hjælpere til banko i hallen om mandagen

I øjeblikket mangler vi: 2 opråbere og 3-4 gulvfolk.

Der er mulighed for, hvis der er flere der melder sig, at man kan dele pladserne, så det kun er en gang hver fjerde uge man hjælper, ellers er det hver anden uge.

Det er vores håb at vi kan holde gang i bankospillet, ikke kun for spillernes skyld, men også for hallen, som vil miste halleje, såfremt vi er nødt til at stoppe.

Vi har nogle gode hjælpere, men vi kan ikke blive ved med at byde dem, at de måske skal hjælpe hver mandag, når der mangler folk. De er der trods alt også på frivillig basis. Glæden og lysten forsvinder lidt, når det ikke helt kan løbe rundt.

Da vi fungerer som en støtteforening til både SIF og AIF, må der da være nogle forældre til børn i foreningerne, eller bedsteforældre, der kunne afse lidt tid til at hjælpe.

Det er en aften, hvor vi hygger os med spillerne og de andre hjælpere, og får et lille pusterum fra en ellers travl hverdag.

Har du/I lyst så kontakt Gitte Soelberg på 2825 6087 og hør nærmere om hvad det er vi laver, eller kom på besøg i hallen, vi er der hver mandag fra kl. 18.00.

vist 1066 gange