lørdag 7 jan 2017 - Tistrup
Janus har brug for flere frivillige
Har du lyst til at være med i et aktivt engageret netværk af frivillige, som skal være med i arbejdet for at sætte dagsordenen for moderne kunst i Vestjylland

Janus Bygningen er kendt for Kunstnernes Sommerudstilling og en række kvalitetsudstillinger og arrangementer året igennem. Vi synes, vi har et spændende program og et engageret miljø. Men vi vil gerne være endnu bedre, og vi vil gerne sikre, at vi hele tiden er i stand til at forny os og tage nye opgaver og udfordringer ind. Derfor har vi brug for flere frivillige.

På linket mederst finder du en oversigt over de mange opgaver, som frivillignetværket løser. Vi vil gerne bede dig kigge listen igennem og se, om der ikke skulle være et område, som du har lyst til at deltage i.

Den 2. februar kl 18:00 holder vi Kyndelmissefest for alle nuværende og kommende frivillige og her vil vi gerne invitere dig med. Her vil vi fortælle om fremtidsplanerne for Janus bygningen, og du vil få lejlighed til at møde dine kommende frivillig-kolleger. Du vil samtidig kunne få en introduktion til netop det arbejdsfelt, som du gerne vil bidrage med.

På forhånd tak for din interesse

Max Kruse

Hent: Tilmeldingsliste i Word - Tilmeldingsliste i PDF

vist 646 gange