tirsdag 20 dec 2016 - Ansager
ZUMBA er tilbage i Skovlund-Ansager Hallen
Vi starter 2017 op med et nyt ZUMBA-hold og vi har denne gang fået fat i Sanne Broberg fra Skjern

Sanne Broberg er en meget dygtig ZUMBA intruktør, som brænder for at DU som deltager har det sjovt samtidigt med, at du får en god gang sved på panden.

Sanne Broberg er uddannet instruktør i Zumba fitness, Zumba Step, Zumba toning og Zumba Gold. Sanne er meget bevidst om vigtigheden af, at deltagerne er glade og føler sig ovenpå efter hendes timer og hun motiveres af, at deltagerne synes, det er sjovt!

Alle Sannes hold i skjern er stort set altid overbooket, så det er en meget kompetent instruktør, vi har sat på holdet til Jer.

Har man ikke prøvet ZUMBA før, så kom alligevel - her kigger vi ikke efter hvordan du er klædt eller bevæger dig - vi skal bare have det sjovt med hinanden!

Skovlund-Ansager hallens motionscenter

Fakta

Zumbaholdet kører onsdage kl. 19,00 - 20,00 (max. deltager 40 pers.) med start d. 11. jan. 2017 og de efterfølgende 10 uger (uge 7 & 8 fri).

Tilmelding / betaling for deltagelse på ZUMBA holdet foregår fra Skovlund-Ansager Hallens hjemmeside: www.sa-hallen.dk - klik på ZUMBA linket og udfyld tilmeldingsformularen.

Pris ved betaling senest d. 30. dec. 2016 kr. 400.-, herefter stiger prisen til kr. 475,00. For enkelt dags deltagelse koster det pr. gang kr. 50,00 - dog forudsat at der er plads på holdet.

Se plakat: Zumba

vist 1014 gange